Επιλογή Σελίδας

Απο το σταρι στο ψωμι

Αρτοποίηση και αρτοζαχαροπλαστική με προζύμια και μαγιά
Είναι ένα βιβλίο που με μοναδικό τρόπο «παντρεύει» την τέχνη με την επιστήμη και την έρευνα παρέχοντας πλούσια γνώση και πληροφόρηση πάνω σε θέματα τεχνικής φύσεως στον κλάδο της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.
αγοραστε το βιβλιοΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Book

Απο το σταρι στο ψωμι

Αρτοποίηση και αρτοζαχαροπλαστική με προζύμια και μαγιά
Είναι ένα βιβλίο που με μοναδικό τρόπο «παντρεύει» την τέχνη με την επιστήμη και την έρευνα παρέχοντας πλούσια γνώση και πληροφόρηση πάνω σε θέματα τεχνικής φύσεως στον κλάδο της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.
αγοραστε το βιβλιο

Βασικές ενότητες

Ο ρόλος των πρώτων υλών στην αρτοποιία & ζαχαροπλαστική

Αλεύρι, λίπη και έλαια, γάλα, αυγά κ.α

Οι πρόσθετες ύλες στην αρτοποιία & ζαχαροπλαστική

Χρωστικές, συντηρητικά, τεχνητές και άλλες γλυκαντικές ύλες κ.λ.π

Αρτοσκευάσματα που διογκώνονται με προζύμια & μαγιά

Διαδικασίες παραγωγής προζυμιών, βασικά στάδια αρτοποίησης, ελαττώματα που παρουσιάζονται, αιτίες και λύσεις κ.α

Συνταγές προϊόντων μαγιάς

Ψωμιά χωριάτικα, ολικής άλεσης, τοστ, φρυγανιές, τσουρέκια κ.α

Βασικές ενότητες

Ο ρόλος των πρώτων υλών στην αρτοποιία & ζαχαροπλαστική

Αλεύρι, λίπη και έλαια, γάλα, αυγά κ.α

Οι πρόσθετες ύλες στην αρτοποιία & ζαχαροπλαστική

Χρωστικές, συντηρητικά, τεχνητές και άλλες γλυκαντικές ύλες κ.λ.π

Αρτοσκευάσματα που διογκώνονται με προζύμια & μαγιά

Διαδικασίες παραγωγής προζυμιών, βασικά στάδια αρτοποίησης, ελαττώματα που παρουσιάζονται, αιτίες και λύσεις κ.α

Συνταγές προϊόντων μαγιάς

Ψωμιά χωριάτικα, ολικής άλεσης, τοστ, φρυγανιές, τσουρέκια κ.α

Συνταγές για τον επαγγελματία
αρτοποιό – ζαχαροπλάστη

Γιατί το χρειάζομαι

Το βιβλίο αυτό περιέχει ένα σύνολο επιστημονικών παραδοχών και στοιχείων τεχνολογικών ερευνών που το καθιστούν, εκτός από ένα τεχνικό βιβλίο, ένα επιστημονικό σύγγραμα με πορίσματα χρήσιμα για κάθε επιστήμονα του κλάδου.

  • Εκτενής αναφορά στο ρόλο που παίζουν οι κύριες και βοηθητικές ύλες, στα προβλήματα που προκύπτουν κατά την παραγωγική διαδικασία και στην επίλυσή τους.
  • Αναφορές στο σχεδιασμό νέων προϊόντων και στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών για την επιμήκυνση της διατηρησιμότητας.
  • Απαντήσεις σε ερωτήματα που προκύπτουν μέσα στους χώρους παραγωγής

Τι το κάνει ξεχωριστό

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα απαραίτητο εγχειρίδιο για τον επαγγελματία αρτοποιό αφού μέσα από τις σελίδες του παρουσιάζονται με επιστημονικό αλλά απλό και κατανοητό τρόπο όσα πρέπει να γνωρίζει για βασικές αρχές της αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής.

Πάνω από

διαφορετικές συνταγές για ψωμί

Πάνω από

φωτογραφίες, πίνακες & διαγράμματα για την κατανόηση του περιεχομένου

Πάνω από

πρώτες ύλες και παρουσίαση του ρόλου τους στην αρτοποιία & ζαχαροπλαστική

Θέλω να το αγοράσω

40€

Αγοράστε τώρα το βιβλίο και αποκτήστε ένα σημαντικό
εργαλείο για τη δουλειά σας